Logo kliknieuws.nl/oss
Hospice Oase is maandag weer open.
Hospice Oase is maandag weer open. (Foto: )

Hospice Oase weer open voor terminale patiënten

  •   keer gelezen   Gezondheid

OSS | Hospice Oase in Oss is vanaf maandag weer geopend voor terminale patiënten. 

De afgelopen weken is de Oase druk bezig geweest met de voorbereidingen om het hospice weer te openen. De vrijwilligers hebben een workshop gevolgd over het gebruik van de mondkapjes en handschoenen en het rooster is weer geopend, zodat vrijwilligers zich weer kunnen inroosteren.
Het hospice is inmiddels Corona-proof en de veiligheid zoveel als mogelijk ingevuld, voor de vrijwilligers én de toekomstige bewoners.
De diverse verwijzers zijn op de hoogte gebracht. Vanaf maandag zijn palliatief-terminale cliënten weer van harte welkom. Weliswaar zijn er een aantal 'huisregels' rondom het bezoek, daarin volgt Oase de visie en richtlijnen van het verpleeghuis, dus bezoek is zeker welkom binnen de genoemde richtlijnen.
Zo mogen er niet meer dan twee bezoekers per bewoner zijn, moet bezoek zich melden bij de voordeur. Zowel bij aankomst als vertrek handen desinfecteren. Bezoek loopt na ontvangst van de vrijwilliger meteen door naar de kamer van de bewoner. Koffie, thee of andere voorzieningen worden verzorgd door de vrijwilliger

Meer berichten