Logo kliknieuws.nl/oss
Jos van Delft van het project Talentvol.
Jos van Delft van het project Talentvol.

Op zoek naar werk? Talentvol biedt uitkomst

  •   keer gelezen   Human Interest

OSS | Woon je in Ussen? Ben je werkzoekend? En kun je wat hulp gebruiken bij je zoektocht? Vanaf 12 augustus ben je van harte uitgenodigd om op woensdagochtenden tussen 9.00 en 12.00 uur bij Wijkcentrum De Hille binnen te lopen.

Je kunt er terecht voor vrijblijvend advies over hoe je weer aan het werk kan raken en wie je daarbij kan helpen. Ook voor een check van je cv of sollicitatiebrief of voor tips voor je LinkedIn-pagina of je sollicitatiegesprek kun je in De Hille terecht.
Het principe is heel simpel: jij vertelt waar je behoefte aan hebt en Talentvol biedt je ondersteuning of schakelt met de juiste partij voor ondersteuning.

Ussen
Talentvol is een niet commerciële projectgroep waarin verschillende partijen uit de regio samenwerken met als doel om iedereen die wil en kan werken aan het werk te helpen. Voor dit project worden allereerst werkzoekenden uit de wijk Ussen opgeroepen zich melden. Na verloop van tijd is het plan om ook in andere wijken in Oss een inloopplek te creëren.
Leeftijd, opleidingsniveau of zoekrichting doen er allemaal niet toe. Als jij serieus met je zoektocht naar werk aan de slag bent, gaat Talentvol zich voor je inzetten.
De geboden dienstverlening is gratis. Ook kun je volledig anoniem binnen lopen. Als jij dat niet wilt, wordt er geen informatie gedeeld met andere instanties.

Heb je nu al vragen? Of woon je elders in Oss en zit je ook met vragen rondom werk? Stuur dan een mail naar Jos van Delft van Talentvol via info@talentvol.nl .

Meer berichten