Na zestig jaar nog steeds gelukkig met elkaar: Annie en Nico van Erp.
Na zestig jaar nog steeds gelukkig met elkaar: Annie en Nico van Erp. Foto: Hans van der Poel

Diamanten huwelijk Nico en Annie van Erp

Human Interest 1.697 keer gelezen

OSS | Nico en Annie van Erp waren afgelopen maandag zestig jaar getrouwd. Het paar kreeg bezoek van de burgemeester en vierde het, op kleine schaal vanwege corona, met vrienden en familie.

Annie (86) komt oorspronkelijk uit Beneden-Leeuwen en ontmoette haar toekomstige man en Nico (85) toen zij op bezoek was bij familie in Oss. Het stel ging samen carnaval vieren en sinds die tijd was het ‘aan’. Na 2,5 jaar verkering trouwde het koppel in Beneden-Leeuwen om daarna te verhuizen naar de Osse Begijnenstraat in het pand waar Nico geboren werd en waar het stel nu nog steeds woont. 

Tafeltennis
Annie was huisvrouw en hielp veel op school met handenarbeid, als leesmoeder of verkeersbrigadier. Nico zal bij veel Ossenaren bekend zijn voor zijn vele werk voor de tafeltennisvereniging. Hier was hij vele jaren vrijwilliger en onder meer voorzitter. Nico werd hiervoor koninklijk onderscheiden. Het koppel hield van kamperen en heeft vroeger veel mooie reizen gemaakt.

Geluk
Gevraagd naar het geheim van een goed huwelijk, antwoordt Annie dat ook de factor geluk een grote rol speelt. “Nico heeft altijd een goede baan bij Organon gehad, wij zelf en de kinderen zijn gezond en we zijn gelukkig met elkaar. Als je pech hebt in je leven, loopt het allemaal heel anders.”
Annie en Nico hebben drie kinderen, acht kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Op 4 september hopen ze hun diamanten huwelijksfeest met de hele familie te kunnen vieren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant