Logo kliknieuws.nl/oss
Haytham Safia
Haytham Safia (Foto: )

Haytham Safia Qu4rtet in Garnizoenskerk

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

RAVENSTEIN | Zondag 23 augustus om 15.30 en om 16.45 uur treedt het Haytham Safia Qu4rtet op in de Garnizoenskerk van Ravenstein.

Het Haytham Safia Qu4rtet maakt volkomen unieke muziek die prettig in het gehoor ligt. De musici komen uit drie continenten, uit Oost en West, en nemen elk hun eigen invloeden mee: Arabisch, Westers klassiek, Soedanees, jazz, Balkan, blues, vrije improvisatie en meer.
Ze traden op in het Concertgebouw in Amsterdam, De Centrale in Gent, Tivoli/Vredenburg in Utrecht, op festivals als Wonderfeel en de Jazzfietstour en in allerlei kleine concertseries. Ook werkten ze samen met Eric Vloeimans, Tineke Postma en Kristina Fuchs.In juni 2020 gaat het kwartet een samenwerking aan met Coro Encanto. Het kwartet nam twee CD's en onlangs ook een EP op. De bezetting van het Haytham Safia Qu4rtet bestaat uit: Haytham Safia - u’d (Arabische luit) en composities, Hanneke Ramselaar, hobo/althobo en arrangementen, Eva van de Poll - violoncello, Osama Meleegi - percussie.
In de Garnizoenskerk treedt het kwartet twee maal op. Voor beide optredens zijn slechts veertig toegangskaarten beschikbaar. Het betreft een extra concert, bovenop de 4 geplande concerten in de kerk. De vriendenpas is voor de optredens daarom niet van toepassing.
Tickets via www.cultuur-ravenstein.nl.
De entreeprijs bedraagt 10 euro, jeugd tot 18 jaar gratis.

Meer berichten