Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Kinderen vermaken zich tijdens de familiedag in 2019.</p>

Kinderen vermaken zich tijdens de familiedag in 2019.

Hoessenbosch betovert kinderen op familiedag

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BERGHEM | Het loopt goed met de kaartverkoop voor het Hoessenbosch Festival, dat dit jaar op 3 en 4 september wordt gehouden. De zaterdagavond is al bijna uitverkocht. Maar niet te vergeten: ook in de middag is er van alles te beleven tijdens de familiedag.

De familiedag van het Hoessenbosch Festival is door de jaren heen uitgegroeid tot een festival op zich. Waar het ooit begon met een hoek vol kindervermaak op de zaterdagmiddag werd later één grote speeltuin compleet met kinderboerderij en de gaafste optredens. In 2021 doet Berghem Events daar nog een schepje bovenop en belooft dat het ‘net zo leuk wordt als een dagje Efteling’. Betoverend dus! Voor zowel de jonge als de wat oudere basisschoolkinderen, maar zeker ook voor hun vaders, moeders, opa’s en oma’s. Een special rockprogrammering moeten ook hen kostelijk vermaken op zaterdag 4 september van 11.00 tot 16.00 uur.

Allereerste feest
Het Hoessenbosch Festival in september zou zomaar het allereerste feest kunnen zijn waar je met het hele gezin naartoe kunt gaan. Dansen op de tofste muziek, uit je dak gaan bij een optreden van die ene leuke artiest, lachen met cabaretiers, tussendoor even ponyrijden of een knutsel maken om vervolgens je haar te laten doen in de kinderkapsalon. En wat dacht je van Lego XXL!
De openingstijden blijven nagenoeg hetzelfde als voorgaande jaren: van 11.00 tot 16.00 uur. Nieuw dit jaar zijn de tickets die iedereen – ook volwassenen – van te voren moeten hebben om binnen te komen. Stempelkaarten zitten daar bij inbegrepen en worden gratis uitgedeeld bij binnenkomst.
Houd de website en de socials van Hoessenbosch Festival in de gaten voor het bekendmaken van de acts op de familiedag en over de kaartverkoop.
Daarop is natuurlijk ook het laatste nieuws te vinden over de tickets van de avondprogramma’s. De combikaarten hiervoor zijn uitverkocht, er zijn nog wel losse kaarten per avond te koop. De line-up voor die avonden ziet er gevarieerd uit: onder anderen Jannes, Mooi Ward, Darkraver. The Glamrocks, Rattlesnake Shake en Staal met Glazen betreden het podium.
Info: hoessenboschfestival.nl/

Meer berichten