Op vrijdag 16 juli speelt Muziektheater Trammelant om 20.00 uur bij Het ponyweitje aan de weisestraat in Lithoijen.
Op vrijdag 16 juli speelt Muziektheater Trammelant om 20.00 uur bij Het ponyweitje aan de weisestraat in Lithoijen. (Foto: Picasa)

Trammelant speelt komische voorstelling

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

LITHOIJEN | Muziektheater Trammelant speelt vrijdag 16 juli om 20.00 uur bij het ponyweitje aan de Weisestraat in Lithoijen. Dit vrijgevochten gezelschap brengt de komische voorstelling ‘Gender Neutraal’, onder regie van Agnes Bergmeijer.

“Trammelant is is geen vereniging, er is geen organigram, er zijn geen statuten maar...... er is vooral een gezellige groep mensen die allemaal graag theater maken. Met spel en muzikale klanken van het Trammelant Orkestje wordt een betoverend geheel gevormd, dat regelmatig doet twijfelen tussen lachen en schaterlachen. Trammelant, iedere keer weer een voorstelling waar honderden mensen zich aan laven”, aldus de groep. “Trammelant speelt op mooie plekken in de streek, buiten, op platte karren die volkomen onherkenbaar fundament zijn van steeds andere taferelen. Afwisseling, innovatie, nieuwe-tijd-denken, oude-tijd-denken, ook het stuk van dit jaar zit er vol van.” Dit jaar speelt Trammelant dus ‘Gender Neutraal’. Wim Wijnakker bewerkte The Twelfth Night van Wiliam Shakespeare tot een absurdistisch en hilarisch gedrocht. Wat overeind bleef is de gedachte: niets is wat het lijkt te zijn.

Meer informatie
Er wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen. “Breng uw tuinstoel mee met een gulle lach. Er is geen entree. Na afloop gaat de pet rond, kleingeld is handig om mee te nemen. Er is een sfeervolle nazit voor ieder die wil.” Meer informatie over de voorstelling, de makers en de spelers is te vinden www.trammelanttheater.nl of op Facebook.

Meer berichten