Archieffoto.
Archieffoto. Foto: Aileen van Tilburg

Fusie-intentie getekend Het Buitenschoolse Net en Fides 0–12

Onderwijs 580 keer gelezen

OSS | Het Buitenschoolse Net en Fides 0 – 12, waaronder De Schaepskooi en stichting peuterwerk Oss, willen de handen ineen slaan. Om dit te onderzoeken is een fusie-intentieverklaring getekend. De streefdatum realisatie van de fusie is 1 januari 2018.

Er is al een belangrijk deel van de verkenning achter de rug. Monique Wösten: "We willen de lokale partnerschappen versterken en doorontwikkelen door het bieden van een ontwikkelingsgericht en betaalbaar totaalaanbod voor 0 – 13 jaar." Mascha Katoen van Fides 0 - 12: "We staan voor een uitstekend kwalitatief pedagogisch klimaat voor 0 – 4 jaar binnen de samenwerkingsrelatie met ouders en basisonderwijs. Daar zijn we trots op!"
De kinderopvang is al jaren volop in beweging. Telkens weer wordt van deze – nog jonge - sector gevraagd om op allerlei marktomstandigheden in te spelen. Mascha Katoen: "Door deze omstandigheden zijn we sterk geworden in flexibiliteit, maatwerk en klantgerichtheid." Beide organisaties bevinden zich in dezelfde leefomgeving, vaak ook met locaties pal naast elkaar. Monique Wösten: "Het afgelopen jaar hebben we elkaar veelvuldig opgezocht en gesproken. We ontdekten, dat we elkaar veel te bieden hebben en dat we samen een beter en veelzijdiger aanbod kunnen bieden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant