<p>GroenLinks Oss presenteert haar
#TeamVoorVerandering. (Foto: Wouter Bos)</p>

GroenLinks Oss presenteert haar #TeamVoorVerandering. (Foto: Wouter Bos)

GroenLinks Oss presenteert haar #TeamVoorVerandering

  •   keer gelezen   Politiek

OSS | De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 is vastgesteld door de leden van GroenLinks Oss tijdens een referendum. “Ons team voor verandering in Oss bestaat uit een mooie mix van ervaring, talent, jong en oud. Vol vertrouwen gaat GroenLinks Oss de campagne in met een enthousiast team kandidaten”, aldus de partij.

Dolf Warris blijft lijsttrekker. Met de kandidatenlijst zoals die er nu ligt gaat hij vol vertrouwen de campagne tegemoet: “Ik ben trots op dit team voor verandering, een team met inhoudelijke kennis en een frisse blik. GroenLinks wil het écht anders doen, en met deze kandidatenlijst durf ik dat aan.”
Heidi Poessé is de nummer twee, Marcel Kranendonk drie en Eric Witte nummer vier.

Overige kandidaten
De overige kandidaten op de lijst dragen allemaal bij aan de inhoudelijke kennis van GroenLinks. “Oscar Jansen, jarenlang hét gezicht van de Groene Engel, draagt bij aan de kennis over cultuur en kunst in de gemeente Oss. Ellen Roskes, voormalig lid van de Adviesraad Sociaal Domein, heeft de gemeente geadviseerd over sociale thema’s en brengt deze kennis nu bij GroenLinks in. Ewoud Vink is de kennisbron op het gebied van mobiliteit en Anita van Zutven staat als jeugdzorgmedewerker midden in het beleid dat wij bedenken.” Jade van der Linden, vicefractievoorzitter van GroenLinks Brabant, is lijstduwer. Ester Faassen keert niet terug op een verkiesbare plek op de lijst. Zij heeft ervoor gekozen om na 4 jaar raadslidmaatschap, en 8 jaar politiek actief te zijn geweest, iets meer op de achtergrond te gaan werken. Ze blijft betrokken bij de fractie.

Meer berichten