Henk Boesewinkel en zijn kleindochter Bente kwamen de prijs ophalen bij Sport 2000.
Henk Boesewinkel en zijn kleindochter Bente kwamen de prijs ophalen bij Sport 2000.

Henk Boesewinkel winnaar maandprijs Sport 2000

Sport 532 keer gelezen

OSS | Henk Boesewinkel gaat aan kop in de Eredivisie Voetbal Poule van Weekblad Regio Oss. Hij was in de maand december ook de beste voorspeller en won daardoor een voetbalshirt bij Sport 2000 aan de Kruisstraat 5C in Oss. "Voorspellen is een kwestie van geluk."

Boesewinkel nam zijn kleindochter Bente mee naar de sportzaak in het Osse centrum. Een favoriete voetbalclub heeft ze niet en ze koos voor het shirt van AC Milan. "Een heel mooi shirt en ik ga het dragen tijdens de korfbaltrainingen van DOT. Ik ben er erg blij mee", aldus Bente.

(Sub)poule
De Eredivisie Voetbal Poule is een lokaal voetbalspel van nieuwsblad De Maas Driehoek, Stadskrant Veghel, Udens Weekblad en Weekblad Regio Oss, allen weekbladen van Talvi Uitgeverij. De winnaar gaat naar huis met een reischeque ter waarde van 750 euro beschikbaar gesteld door TravelXL Reisbureau de Ruwert. De eerder genoemde weekkranten hebben ook nog een eigen subpoule, waarbij de eindwinnaar ook in de prijzen valt.

Inschrijven
Nog niet ingeschreven? Geen probleem, er zijn ook prachtige maandprijzen te winnen. Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig via http://voetbalpoule.kliknieuws.nl/nl en vult vervolgens de voorspellingen in. Op de site wordt verder uitgelegd hoe het spel werkt. De spelregels van de Eredivisie Voetbal Poule zijn verder online te bekijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant