Deelnemers aan een eerdere editie van de Docfacross.
Deelnemers aan een eerdere editie van de Docfacross.

Docfacross eerste wedstrijd in Geert Peters Crosscompetitie

Sport 308 keer gelezen

OSS | A.V. Oss'78 houdt zondag 22 oktober om 10.00 uur de Docfacross. Deelnemers kunnen zich inschrijven in de kantine van hondenschool De Samenwerking aan de Docfalaan in Oss (vanaf het crematorium direct na het verkeersbord met een P links het bos in).

Dit is de eerste wedstrijd van de Geert Peters Crosscompetitie, die bestaat uit zes crosslopen in Oss en omgeving. Iedereen kan aan deze wedstrijden meedoen: leeftijd of ervaring spelen geen rol. Bij elke cross kun je kiezen tussen een korte afstand (circa 5) en een lange (10 kilometer). Voor de jonge hardlopers is er een jeugdcross over verschillende afstanden. Je kunt met één wedstrijd meedoen, maar ook met meerdere. Wie met minimaal vier wedstrijden meedoet, strijdt mee om een plek in het eindklassement.

Inschrijven
Voorinschrijven is niet nodig; bij elke cross kan, tot een kwartier voor aanvang, ter plaatse worden ingeschreven. De kosten voor deelname bedragen, zowel voor de korte als voor de lange cross, 5 euro per wedstrijd of 20 euro voor de zes wedstrijden. De jeugdige crossers betalen respectievelijk 3 euro en 12 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant