Topsporters vorig jaar op het podium van de kampioenenhuldiging.
Topsporters vorig jaar op het podium van de kampioenenhuldiging.

Sport Expertise Centrum is op zoek naar sportkampioenen

Sport 673 keer gelezen

OSS | Om de Osse sportkampioenen op een bijzondere wijze te eren en een podium te geven voor hun prestatie(s) in 2017 organiseert het Sport Expertise Centrum op woensdag 31 januari voor de vijfde keer de Osse Kampioenenhuldiging. Sportkampioenen die een Nederlands kampioenschap of podiumplek op een EK of WK behaald hebben, worden gehuldigd tijdens deze avond. Uiteraard worden ook de sporttitels Sportman, Sportvrouw, Sportteam en Sporttalent van het jaar 2017 vergeven.

Geïnteresseerden kunnen zelf mensen nomineren die de titel verdienen. Er zijn verschillende categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sportteam en Sporttalent. De leden van de keuzecommissie geven uiteindelijk hun oordeel en maken in december hun genomineerden per categorie bekend.

Unieke sportprestaties
Deelnemen aan sport en bewegen is belangrijk voor iedereen, ook voor mensen met een beperking. Met het initiatief Uniek Sporten wil het Sport Expertise Centrum mensen met een beperking ondersteunen om tot een juiste sportkeuze te komen, maar worden (top) sporters met een beperking ook in het zonnetje gezet tijdens de Kampioenenhuldiging. Ken jij een sporter met een beperking die je tijdens de Osse Kampioenenhuldiging in het zonnetje wil zetten?

Aanmelden
Het aanmelden van sportkampioenen, unieke sportprestaties of het nomineren voor één van de sporttitels kan op de website van het SEC: www.sportinoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant