Rusheuvelcross laatste wedstrijd Geert Peters Crosscompetitie.
Rusheuvelcross laatste wedstrijd Geert Peters Crosscompetitie.

Rusheuvelcross laatste wedstrijd Geert Peters Crosscompetitie

Sport 276 keer gelezen

OSS | A.V. Oss'78 houdt zondag 25 februari de laatste cross van het winterseizoen: de Rusheuvelcross. Inschrijven kan in het clubhuis van de Osse vereniging aan de Rusheuvelstraat 49 in Oss.

Dit is de zesde en laatste wedstrijd van de Geert Peters Crosscompetitie. Iedereen kan aan deze wedstrijd meedoen: leeftijd of ervaring spelen geen rol. Er is keuze tussen een korte afstand (circa 5 kilometer) en een lange (10 kilometer). Voor de jongere crossfanaten is er een jeugdcross over verschillende afstanden. De 5 en de 10 kilometer starten om 10.00 uur, junioren A om 10.00 uur, junioren B, C en D om 11.00 uur en de pupillen om 11.30 uur.

Inschrijven
Voorinschrijven voor de wedstrijd is niet nodig. Tot een kwartier voor aanvang kan worden ingeschreven. De kosten voor deelname bedragen zowel voor de korte als de lange cross 5 euro. De jeugdige crossers betalen 3 euro. De uitslagen, het tussenklassement en alle overige informatie over de Geert Peters Crosscompetitie worden gepubliceerd op www.avoss78.nl. Na deze wedstrijd worden de winnaars van alle categorieën bekendgemaakt en worden de prijzen uitgereikt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant