Voor het eerst wordt een Obstacle Run gehouden bij de Geffense Plas.
Voor het eerst wordt een Obstacle Run gehouden bij de Geffense Plas.

Speciale Family Run tijdens Obstacle Run bij Geffense Plas

Sport 887 keer gelezen

OSS | Een Obstacle Run vindt op vrijdagavond 7 en zaterdag 8 september vindt bij de Geffense Plas. Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar komt er een speciale Family Run van 3,5 kilometer waar ze samen met een vader, moeder, opa, oma of een ander familielid aan kunnen deelnemen.

Op het parcours zijn diverse uitdagende hindernissen geplaatst waar het uithoudingsvermogen flink getest zal worden. "Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met een Obstacle Run. Ons evenement is gericht op de recreatieve deelnemers en daardoor kan iedereen deelnemen. Tóch blijven we de deelnemers voldoende uitdagen, met vele leuke hindernissen op het parcours. Om te doen aan de Family Run betaal je 25 euro inclusief T-shirt en medaille. Wanneer je tussen de 7 en 12 jaar bent, dient er wel een volwassene mee te lopen. De ouder kan dan gratis meelopen", aldus Roger Gielen namens de organisatie. Naast de Family Run kan er ook individueel deelgenomen worden aan de Obstacle Run waarbij er gekozen kan worden voor een afstand van 6 of 12 kilometer. Inschrijven voor de Obstacle Run is mogelijk op de website www.brabantoutdoortrials.nl.

Eventing
Van 13 tot en met 16 september is er een Eventing wedstrijd, die bestaat uit een dressuurproef, springparcours en de crossproef, waarbij de crossproef het hoogtepunt is. Hiervoor worden diverse hindernissen gebouwd van materialen als boomstammen, houtstapels, op- en afsprongen en waterpartijen. Zo'n zeshonderd nationale en internationale ruiters doen mee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant