De korfballers van DOT Oss.

Kv DOT wint zeer spannend wedstrijd in Amsterdam

Sport 473 keer gelezen

AMSTERDAM | Kv DOT heeft de uitwedstrijd bij Sporting West met 22-23 gewonnen. De Ossenaren stonden met rust nog met 11-9 achter.

De eerste ontmoeting tussen beide ploegen leverende een nipte 21-20 overwinning op voor de Ossenaren. Reden voor het thuis spelende Sporting West een revanche te willen afdwingen. De Amsterdammers begonnen sterk en kwamen op een 5-1 voorsprong. Sporting West begon sterk aan de wedstrijd en kwam op een 5-1 voorsprong. DOT verzaakte de bal de eerste helft door het mandje te gooien en ging met een achterstand de rust in. Vervangend coach Nico zette de ploeg weer op scherp. Resultaat was een snelle aantal goals voor de zijde van DOT en een voorsprong van 12-14 voor de Ossenaren. De spanning bleef in de wedstrijd. Uiteindelijk trok DOT aan het langste eind en tekende een tweede maal voor een overwinning met 1 goal verschil. De wedstrijd eindigde in 22-23. Doelpuntenmakers voor DOT waren Michel Heesbeen (9), Wouter Jansen Venneboer (3), Wouter van Aanholt (3), Martijn van der Ouderaa (3), Jitske de Vries (2), Lesley Abrahams, Femke van der Meer-Hoedemakers en Ellen Haverkate.