Logo kliknieuws.nl/oss
Een eerdere editie van het Brabants Wielercafé.
Een eerdere editie van het Brabants Wielercafé. (Foto: )

De Blonde Engel Gert-Jan Theunisse naar Brabants Wielercafé

  •   539 keer gelezen   Sport

OSS | Gert-Jan Theunisse is de hoofdgast in het Brabants Wielercafé van woensdag 27 november. Kaartverkoop start vrijdag 18 oktober online bij de Groene Engel en aan de kassa van de CD-Kiosk aan de De Schakel 3 in Oss.

Theunisse stond al jarenlang op het verlanglijstje van het Wielercafé en 27 november is het dan zo ver. Hij komt over van Mallorca naar De Groene Engel in Oss. De Blonde Engel in de Groene Engel. De renner uit Berghem won in 1989 op magistrale wijze de Touretappe naar Alpe d'Huez en veroverde dat jaar de bolletjestrui voor het bergklassement. Na zijn indrukwekkende wielerloopbaan kreeg hij te maken met flinke fysieke tegenslagen. Meer dan genoeg om uitgebreid bij stil te staan aan tafel bij interviewer Peet Kappen, die de organisatie vormt samen met Tom en Jos de Louw.

Gasten
Overige gasten van het Brabants Wielercafé worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. In elk geval zijn ook huisband De Meet en vaste columnist Jace van de Ven van de partij. De zaal van de Groene Engel gaat 27 november open om 19.15 uur en de start is om 20.00 uur. De entree is 10 euro.

Meer berichten