Foto Jos Klijn
Foto Jos Klijn

Zeventien medailles voor Team Vrijsen op NK

Sport 1.090 keer gelezen

DELFT | Taekwon-DO Team Vrijsen deed afgelopen zondag met elf leden mee aan het NK Taekwon-Do. Er werden zeventien medailles gepakt en daardoor werd het team vierde.

Merle van der Donk, de jongste deelnemer van Taekwon-Do Team Vrijsen behaald na drie spannende partijen een gouden medaille bij het onderdeel sparren. Op dit onderdeel behaalden Sylvana Lobregt en Sebastiaan van Rossum ook een gouden medaille. Lucas Klijn en Tygo Arts veroverden beiden een zilveren medaille, brons was er voor Dylan Roelofs.
Romy Staal werd op het onderdeel Powerbreaking Nederlands kampioen voor haar teamgenoot Demi van de Coolwijk die zilver pakte.
Op het onderdeel special techniques heeft Taekwon-Do Team Vrijsen laten zien dat zij ook leden heeft met goede springtechnieken. Jessika Reid, Faya Arts, Sylvana Lobregt en Sebastiaan van Rossum mogen zich op dit onderdeel Nederlands kampioen noemen. Dylan Roelofs en Merle van der Donk behaalden beiden een zilveren medaille, brons was er voor Luuk Danen en Tygo Arts. Op het onderdeel tul nam Sebastiaan van Rossum een zilveren medaille mee naar huis.

Merle van der Donk (rode helm) pakte goud. (Klijn Fotografie)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant