De korfballers van DOT Oss.

DOT Oss begint goed aan zaalseizoen

Sport 205 keer gelezen

OSS | De eerste wedstrijd van het zaalseizoen is een prooi geworden voor de dames en heren van DOT Oss. In een gelijkopgaande wedstrijd werd uiteindelijk in het laatste kwartier het verschil gemaakt door de Osse korfballers.

Tot aan de rust was het stuivertje wisselen. De ruststand was 11-11. De tweede helft werd nog wat feller en wat harder, met hier en daar een klein opstootje. De scheidsrechter had het echter prima onder controle, waardoor kaarten uit konden blijven. Zoals eerder vermeld brak DOT in het laatste kwartier het verzet van DKB. Met een aantal zuivere schoten en uitmuntend verdedigen liepen de Ossenaren uit naar een 18-23 overwinning. Sporting West/Bonarius.com is de volgende tegenstander.