Logo kliknieuws.nl/oss
De winnaars van de eerste voetbalquiz. In het midden quizmaster Martijn van de Koolwijk.
De winnaars van de eerste voetbalquiz. In het midden quizmaster Martijn van de Koolwijk.

Tweede voetbalquiz in theater De Lievekamp

  •   539 keer gelezen   Sport

In navolging van de succesvolle eerste editie in januari 2019 nodigen 'Over de Helft' en Theater de Lievekamp je uit voor een nieuwe Voetbalquiz. Tijdens deze avond op 31 januari krijgen deelnemers weer honderd pittige vragen voorgeschoteld om de algemene voetbalkennis te testen. Ook dit keer is er geen ingewikkelde puntentelling, het team met de meeste goede antwoorden wint deze tweede editie van de Voetbalquiz.

De eerste editie werd, met maar liefst 89 punten, overtuigend gewonnen door een duo uit Raamsdonkveer. De mannen waren een klasse apart en waren te sterk voor de concurrentie. Kan dat overtroffen worden?
Quizzaal
Op vrijdag 31 januari 2020 wordt de Rabozaal van Theater de Lievekamp omgetoverd tot een quizzaal. Voor degene die denken te bezitten over een enorme voetbalkennis is hier het podium om te laten zien dat die kennis ook echt in huis is. Samen met je, maximaal vier andere, teamgenoten beantwoord je vragen. Er wordt gespeeld met teams maximaal vijf personen.

Kennis
Honderd voetbalvragen later wordt duidelijk welk team de meeste kennis in huis had en de meest antwoorden goed heeft beantwoord. De vragen gaan over Nederland en het buitenland en zijn heel divers.

De voetbalquiz in de praktijk
"De voetbalquiz is een perfecte manier om uit te gaan met je vrienden. Hoe werkt de quiz nu in de praktijk? De Rabo Zaal wordt deze avond ingericht als een sfeervolle pub. Onder leiding van een quizmaster gaan maximaal dertig teams het tegen elkaar opnemen. Tijdens de quiz is het gebruik van mobiele telefoons niet toegestaan", aldus het organiserende 'Over de Helft'.

Voetbalquiz
Zodra er dertig teams hebben ingeschreven kun je je team om een wachtlijst laten zetten. Inschrijven kan via de website http://www.lievekamp.nl/programma/over-de-helft-de-voetbalquiz-31-jan/

Meer berichten