TOP Oss won van Cambuur. (Foto: Thomas)
TOP Oss won van Cambuur. (Foto: Thomas)

TOP Oss verwacht goedgevuld stadion tegen sterk AZ

Sport 1.024 keer gelezen

OSS | Spelers als Calvin Stengs, Myron Boadu en Teun Koopmeiners zijn grote talenten in het Nederlandse voetbal. Dinsdagavond zijn ze te bewonderen in het Frans Heesen Stadion. AZ -de nummer twee van de Eredivisie- speelt dan om 18.30 uur in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker tegen TOP Oss.

De Alkmaarders zijn torenhoog favoriet in Oss. In het bekertoernooi zijn echter altijd verrassingen. Of TOP Oss daadwerkelijk een kans maakt om verder te bekeren, is natuurlijk maar de vraag. Afgelopen vrijdag stuntten de Ossenaren in ieder geval wel door SC Cambuur -de koploper in de Keuken Kampioen Divisie- met 3-2 te verslaan. Gezien het aantal kansen van de Friezen was het een wonder dat TOP Oss won. AZ is van een ander kaliber, maar wie weet slaagt de ploeg van trainer Klaas Wels erin om er een leuke wedstrijd van te maken.

Kaartverkoop
TOP Oss verwacht een goedgevuld Frans Heesen Stadion. Kaarten zijn ook vanavond tussen 17.30 en 19.30 uur te koop bij Fletcher/TOP Oss. Ook op de wedstrijddag zelf is de kaartverkoop geopend. Druk Hier voor de online kaartverkoop. De wedstrijd wordt ook uitgezonden door FOX Sports.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant