TOP Oss - AZ. (Foto: Hans van der Poel)

TOP Oss in mistwedstrijd kansloos onderuit tegen AZ

Sport 798 keer gelezen

OSS | AZ heeft zich zeer eenvoudig geplaatst voor de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. In Oss waren de Alkmaarders met 0-2 te sterk voor een zeer verdedigend TOP Oss.

Vanwege de dichte mist was een groot deel van de wedstrijd voor de supporters in het Frans Heesen Stadion niet te zien. Het was in ieder geval een wedstrijd waarin AZ heer en meester was en constant op de helft van TOP Oss speelde. Het was wachten op de 0-1 en die viel acht minuten voor rust door Dani de Wit. In de tweede helft verdubbelde Teun Koopmeiners vanaf de strafschopstip de stand. TOP Oss kwam pas een kwartier voor tijd af en toe gevaarlijk voor het doel van Marco Bizot. Het inbrengen van verdediger Niels Fleuren voor Hennos Asmelash was echter veelzeggend. De Ossenaren wilden geen enkel risico nemen en alleen voorkomen dat de einduitslag groter zou worden.

TOP Oss-aanvaller Giovanni Büttner gaat een duel aan.