Logo kliknieuws.nl/oss
Organisatie Liberation Obstacle Run komt met coronaproof editie
Organisatie Liberation Obstacle Run komt met coronaproof editie

Organisatie Liberation Obstacle Run komt met coronaproof editie

  •   248 keer gelezen   Sport

Met de maatregelen die gelden, kan de Liberation Obstacle Run doorgaan op zaterdag 12 september 2020. Door de genomen maatregelen van de overheid heeft de organisatie van de run een aantal aanpassingen uitgewerkt.

Om helemaal te voldoen aan de gestelde regels worden een aantal aanpassingen gedaan. Zo wordt het maximaal aantal deelnemers per starttijd teruggebracht tot maximaal 50 personen. Elke 25 minuten is er een start. Verder worden er op het hele terrein maatregelen genomen om de anderhalve meter afstand te hanteren. Daarnaast worden de nodige hygiënemaatregelen genomen. Op de website www.liberationobstaclerun.nl staat een lijst met veel gestelde vragen. 

Liberation Obstacle Run
De Liberation Obstacle Run vindt plaats op de Geffense Plas in Oss. De run is een initiatief van Stichting Veteranen Oss en het Sport Expertise Centrum en wordt ondersteund door de gemeente Oss. Tijdens de derde editie van dit evenement trotseren de deelnemers uitdagende hindernissen. Vorig jaar werd de run voor het eerst gekoppeld aan de bevrijding van Oss, omdat Oss in september 2019 75 jaar bevrijd was. Om de gedachte aan de bevrijding in Nederland in leven te houden is besloten om ook dit jaar het thema bevrijding aan te houden. Daarom wordt het parcours ook dit jaar in militaire sfeer opgezet.

Meer berichten