TOP Oss heeft 14 spelers vastliggen, 3 bekenden trainen mee, 6 proefspelers | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
Eerste training TOP Oss.
Eerste training TOP Oss.

TOP Oss heeft 14 spelers vastliggen, 3 bekenden trainen mee, 6 proefspelers

  •   keer gelezen   Sport

OSS | Het plezier spatte er vanaf op het veld in het Frans Heesen Stadion. TOP Oss startte donderdagochtend de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

Een flink deel van de selectie ligt al vast voor volgend seizoen. Veertien spelers hebben een contract. Dat zijn keepers Ronald Koeman jr. en Jordy Rondeel, verdedigers Lorenzo Piqué, Matthijs van Nispen, Jason Bourdouxhe en Rick Stuy van den Herik, middenvelders Cihat Celik, Lion Kaak, Giovanni Büttner, Sjoerd Overgoor, Olivier Rommens en Philippe Rommens en en aanvallers Cas Peters en Lars Hutten. Drie spelers die vorig seizoen ook het rood-witte shirt droegen, waren er ook bij op de eerste training: Niels Fleuren, Grad Damen en Jan Lammers. Ze hopen op een langer verblijf of willen in conditie blijven voor een nieuwe club.

Proefspelers
De Noord-Ier Ollie Basset, Trevor David (verleden bij ADO Den Haag), Kyvon Leidsman (Jong Almere City FC), Youri Loen (Almere City FC), Jeffrey Neral (Helmond Sport) en Diego Snepvangers (NAC Breda) zijn op proef in Oss.

Meer berichten