Logo kliknieuws.nl/oss
Michel Heisen kwam de hoofdprijs halen namens zijn moeder.
Michel Heisen kwam de hoofdprijs halen namens zijn moeder.

Heisen wint Weekblad Regio Oss / Bike+ Tourspel

  •   keer gelezen   Sport

OSS | Michel Heisen won in 2018 het Weekblad Regio Oss / Bike+ Tourspel. Afgelopen week kwam hij namens zijn moeder Corry opnieuw de hoofdprijs -een Trek racefiets ter waarde van 699 euro- ophalen bij Bike+ aan de Obrechtstraat 19 in Oss.

Heisen hielp meerdere familieleden met hun lijst. Corry leek echter niet te gaan winnen, totdat de laatste week Richard Carapaz punten ging pakken. "De eerste twee weken heb ik amper naar de lijst gekeken, want ik had niet verwacht dat we zouden gaan winnen. Maar de laatste weken van de Tour de France ging het steeds beter. Dat we uiteindelijk wonnen, is natuurlijk geweldig." Met Carapaz is één van de puntenpakkers in het team van Heisen genoemd. "Bijna alle deelnemers aan het Tourspel hebben namen als Roglic, Pogacar, Dumoulin en Sagan in hun team staan. Die mogen ook niet ontbreken. Maar ieder jaar zijn er verrassingen die veel punten pakken en daarmee het verschil maken. Zo had ik Sam Bennett als kopman. Hij won twee etappes en ook het puntenklassement."

Voorbereiding
Heisen is een grote liefhebber van de wielersport. "Ik heb altijd gevoetbald, maar qua kijksport vind ik wielrennen interessanter. Ter voorbereiding op het Tourspel heb ik veel wedstrijden gekeken, maar ook op internet uitslagen bestudeerd. En uiteraard goed naar de spelregels gekeken."

Andere prijzen
Nummer twee Pascal van Uden won twee baantickets voor golfbaan Best Golf. Nummer drie Petro Bettgens krijgt een tegoedbon van Beachclub de Maashorst ter waarde van 50 euro, nummers vier en vijf Christian van Lent en Antoinette van Beers mogen met een ander gaan eten bij Onsz Restaurant Oss.

Meer berichten