Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Het zonnetje scheen boven het sportpark van sv TOP.</p>

Het zonnetje scheen boven het sportpark van sv TOP.

Het Osse EK komt er weer aan

  •   keer gelezen   Sport

OSS | Deze zomer organiseert het Sport Expertise Centrum in samenwerking met Sportbedrijf Talentencampus en sv TOP het Osse EK. Na het succes van de eerdere edities vindt ook dit jaar weer een 7 tegen 7 zomeravondcompetitie plaats voor bedrijven- en vriendenteams.

Het Osse EK 2021 vindt plaats op Sportpark Talentencampus Oss. De eerste speeldag is op vrijdag 11 juni. Op de eerste 3 vrijdagavonden spelen de teams aan de hand van een poulesysteem. Op vrijdagavond 2 juli is de finaledag en worden de kruisfinales gespeeld. De winnaars van de mannen- en vrouwenpoule krijgen de EK beker.

Voorinschrijven mogelijk
In verband met het coronavirus kunnen teams zich alvast kosteloos voorinschrijven. Hier zitten geen verplichtingen aan, enkel voordelen voor de ingeschreven teams. Teams betalen nu nog geen inschrijfgeld, maar het is al wel mogelijk een team samenstellen. Een team bestaat uit maximaal 10 personen. De kosten voor deelname bedragen 200 euro per team. De voorinschrijving loopt tot en met 30 mei. De betaling vindt pas later plaats. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.
Wil je meer over weten over het Osse EK of de standen en uitslagen op de voet volgen? Kijk dan op de Facebook- of Instagrampagina van het Osse EK:Facebook: www.facebook.com/hetosseek of op www.instagram.com/osse_ek_2021

Meer berichten