<p>Wethouder Kees van Geffen reikt een cheque uit aan OVOCO.</p>

Wethouder Kees van Geffen reikt een cheque uit aan OVOCO.

(Foto: )

Opnieuw cheques uitgereikt vanuit Osse Sportakkoord

  •   keer gelezen   Sport

OSS | Drie organisaties kregen deze week een cheque ter waarde van 250 euro van wethouder Kees van Geffen. Met hun ideeën dragen de organisaties bij aan de ambities uit het Osse Sportakkoord.

Een cheque werd uitgereikt aan Stichting Urban Sports Oss, omdat ze zich inzetten om de aanleg van een Calisthenicspark op Sportpark de Rusheuvel te realiseren.  
Ook ging er een cheque naar SCOSS, vanwege het aanbieden van laagdrempelige skate/skeelerlessen voor jeugd en jongeren. Zo leren zij veilig skaten als verkeersdeelnemer in de openbare ruimte. Hierbij maken ze gebruik van het parkeerterrein van Sportpark Koppelsteeg en is de samenwerking opgezocht met voetbalvereniging Berghem Sport.
De derde cheque is voor OVOCO, omdat zij zich inzetten om een buitensportaccommodatie te realiseren voor volleybal en beachvolleybal. In de coronaperiode heeft OVOCO de samenwerking gevonden met voetbalvereniging DESO en daardoor hebben de volleyballers van OVOCO langere tijd buiten getraind en dat smaakt naar meer. Daarnaast maakt de club al veelvuldig gebruik van het openbare beachvolleybalveld aan de Hertogin Mariastraat in Oss, maar deze faciliteit zou de club graag nog verder uitbreiden.

Meer berichten