De eerste training van TOP Oss.
De eerste training van TOP Oss. (Foto: )

24 man op trainingsveld TOP Oss, waarvan de helft onder contract

  •   keer gelezen   Sport

OSS | TOP Oss is gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 24 spelers meldden zich op het trainingsveld van het Frans Heesen Stadion. 12 daarvan hebben een contract, de andere helft is op proef.

Met Trevor David, Jan Lammers, Lorenzo Piqué, Joshua Sanches, Grad Damen, Jarni Koorman, Lion Kaak, Rick Stuy van den Herik en Kyvon Leidsman hebben negen spelers een contract. Niels Fleuren blijft op amateurbasis in Oss voetballen en combineert dat met een baan op kantoor. Amateurspelers Tijjani Nisolin (DHSC) en Sekou Sylla (Excelsior Maassluis) sluiten ook aan op amateurbasis. Drie spelers die vorig seizoen ook in Oss voetbalden, krijgen de kans om zich te bewijzen onder de nieuwe hoofdtrainer Bob Peeters: Giovanni Büttner (die vandaag nog niet meedeed), Dean Guezen en Lion Kalentjev.

Proefspelers
Met drie doelmannen die vertrekken moet TOP Oss dus op zoek naar nieuwe keepers. Harm Dieker en Lars van Meurs zijn momenteel op proef. Dat geldt ook voor verdedigers Lars Rebergen en Boy Spijkerman, middenvelder Mees Gootjes en aanvallers Don Bolsius, Gianluca Rizzo, Redouan el Hankouri en Annes Zergini.

Meer berichten