<p>Old Stars tafeltennis voor meer beweging.</p>

Old Stars tafeltennis voor meer beweging.

(Foto: )

Return introduceert in oktober Old Stars tafeltennis in Oss

  •   keer gelezen   Sport

OSS | In navolging op Old Stars voetbal en andere sporten, introduceert tafeltennisvereniging Return het Old Stars tafeltennis in Oss.

Het beste antwoord om ouderen weerbaarder te maken, is bewegen. Maar om op latere leeftijd nog een bepaalde sport te gaan beoefenen is er toch moed voor nodig. Op initiatief van het Nationaal Ouderenfonds is om die reden Old Stars tafeltennis, voor 55-plussers, ontstaan. Tafeltennisvereniging Return heeft samen met het Sport Expertise Centrum het idee omarmd. Het succes is bijzonder. Logisch, want het is voor iedereen laagdrempelig en divers. Onder deskundige leiding krijgen de deelnemers een half uur bewegingsoefeningen vanuit een aantal sporten. Daarna is er tijd voor een gezellig onderonsje met gratis koffie, cappuccino of thee. Na dat halfuurtje blijven nog 30 minuten over voor een vrijblijvend partijtje tafeltennis. 

Meer informatie
De deelname voor een heel kwartaal (12 vrijdagochtenden) is 48 euro, inclusief de gratis kop koffie. Het Old Stars tafeltennis wordt na 15 oktober elke vrijdagmorgen van 9.00 tot 10.30 uur en van 10.30 uur tot 12.00 uur gehouden in het tafeltenniscentrum van Return aan de Amsteleindstraat 108A in Oss. Meld je nu alvast telefonisch aan: (0412) 63 35 76 of (06) 10 93 24 31.
De kick-off is op vrijdag 15 oktober van 10.00 tot 12.00 uur met een tafeltennisclinic van Bettine Vriesekoop, voormalig Europees kampioene tafeltennissen. Na afloop is er met de deelnemers van Old Stars tafeltennis een lunch in het clubhuis van Return.

Meer berichten