<p>Het clubhuis van TTV Return.</p>

Het clubhuis van TTV Return.

Gezellig familie- en vrienden tafeltennistoernooi bij Return

  •   keer gelezen   Sport

OSS | Iedereen heeft weleens thuis of op de camping getafeltennist. Daarom nodigt tafeltennisvereniging Return uit Oss mensen uit om met vier sportieve gezins- of familieleden en/of vrienden een tafeltennisteam te vormen. Daarmee kunnen ze op zondag 31 oktober meedoen aan het Return familietafeltennistoernooi.

Tijdens het toernooi draait het om gezelligheid en sportiviteit. De wedstrijdleiding van Return doet er alles aan om zoveel mogelijk tafeltennissers van een gelijk speelniveau tegen elkaar te laten tafeltennissen. ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’ is het motto.

Meer informatie
Het tafeltenniscentrum aan de Amsteleindstraat 108A in Oss is op zondagmorgen 31 oktober om 9.30 uur open voor bezoekers en deelnemers van het tafeltennistoernooi, voor de ontvangst en om alvast een ‘balletje in te slaan’. “Voor de kosten van slechts 6 euro per persoon voor een hele dag spelplezier, hoeft men het niet te laten. En dat is inclusief de aangeklede lunch in de middagpauze”, aldus TTV Return.
Om 10.00 uur beginnen de wedstrijden. Tegen de klok van 16.00 uur is de feestelijke prijsuitreiking.

Inschrijven
Inschrijven voor het toernooi op 31 oktober is mogelijk aan de bar van het clubhuis aan de Amsteleindstraat 108A of per e-mailadres
secretaris@ttvreturn-oss.nl. Voor alle andere informatie over de vereniging, zoals openingstijden van het Return clubhuis, kijk op de website www.ttvreturn-oss.nl. Telefonisch bereikbaar via (0412) 63 35 76.

Meer berichten