Trevor David. (Foto: Bert van Berkum)
Trevor David. (Foto: Bert van Berkum)

TOP Oss ziet opnieuw een speler per direct stoppen met voetballen

  •   keer gelezen   Sport

OSS | TOP Oss-verdediger Trevor David heeft ervoor gekozen om zijn contract per direct te beëindigen. Eerder dit seizoen besloot middenvelder Jarni Koorman al te stoppen met voetballen.

David heeft ervoor gekozen om een nieuwe wending aan zijn leven te geven. Hij is een tijdje geleden in Ravenstein komen wonen om te kijken of hij hierdoor weer meer plezier kreeg in het spelletje, maar hierin is hij al snel tot de conclusie gekomen dat betaald voetbal daar geen rol in speelt. “Voor mij komt het onverwacht maar is het geen donderslag bij heldere hemel, omdat dit altijd wel gespeeld heeft. Voor Trevor ging het mixen van beide werelden niet langer samen. Van enerzijds zeer competitief willen zijn en dat ook bewezen heeft, naar anderzijds andere dingen met zijn leven willen doen. We verliezen met Trevor een goede voetballer en een geweldig mens. Ik heb bovenal zeer veel respect en waardering voor zijn besluit ook al is het voor ons een besluit wat we liever niet hadden gezien”, aldus directeur Peter Bijvelds.
David kwam op zijn 18e bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag en brak daar ook door in het eerste elftal. Na ADO Den Haag werd hij binnengehaald door TOP Oss. Bij de Ossenaren kwam hij tot 40 competitiewedstrijden.

Meer berichten