<p>Bertran Kreekels, Jurgen van de Goor en Tony de Groot. (Foto: Jeroen Engelen)</p>

Bertran Kreekels, Jurgen van de Goor en Tony de Groot. (Foto: Jeroen Engelen)

Kreekels vertrekt na vijf jaar bij O.S.S.’20: ‘Ik wil vaker thuis zijn’

  •   keer gelezen   Sport

OSS | Na vijf seizoenen komt er een einde aan het huwelijk tussen O.S.S.’20 en Bertran Kreekels. De Helmonder heeft laten weten komende zomer te vertrekken bij de Derdedivisionist uit Oss.

De belangrijkste reden voor het vertrek is zijn privésituatie. Vanwege zijn werk in Oss blijft de Helmonder op de trainingsdagen dinsdag en donderdag na het werk in Oss eten, om vervolgens naar de club te gaan. “Dat heb ik vijf jaar zo gedaan, maar ik wil graag vaker thuis zijn. Een heel moeilijke beslissing, maar ik heb besloten om O.S.S.’20 te gaan verlaten.”
Dat het sportief dit seizoen niet volgens verwachting loopt, speelt mee in zijn beslissing. “Onze droom om te promoveren naar de Tweede Divisie is door corona niet uitgekomen. Met onze huidige achtste plaats is dat ook heel erg moeilijk. Ook dat heeft me aan het nadenken gezet of ik bij O.S.S.’20 wilde blijven, maar privé is de voornaamste reden. Ik heb overwogen om een sabbatical te nemen, maar daarvoor ben ik teveel een voetbaldier. Ik wil nu een club op een lager niveau in de buurt van Helmond gaan trainen en kijken hoe dat me bevalt. Of er interesse is? Er speelt wel iets, maar vooralsnog niet concreet.”

Meer berichten