Archieffoto: Hans van der Poel

TOP Oss met publiek tegen FC Den Bosch: ‘We gaan ons uiterste best doen voor drie punten’

  •   keer gelezen   Sport

OSS | TOP Oss won afgelopen vrijdag met 1-3 van Helmond Sport en was maandag met 1-0 te sterk voor Jong AZ. Komende vrijdag komt aartsrivaal FC Den Bosch op bezoek in het Frans Heesen Stadion. Met steun van het Osse publiek.

Het kabinet liet dinsdagavond weten dat profclubs de stadions voor een derde met toeschouwers mogen vullen. Dat betekent dus dat er vrijdag tijdens de derby supporters in het stadion zitten, maar dat niet iedereen toegelaten zal worden. De fans moeten een coronatoegangsbewijs tonen, zitten op hun stoel en anderhalve meter afstand houden.

Drie punten
Kay Tejan kijkt uit naar de derby van vrijdag. De spits van TOP Oss was de laatste twee wedstrijden vier keer trefzeker en hoopt die lijn tegen de Bosschenaren door te trekken. “Ik merk dat de derby leeft. Via Instagram heb ik al meerdere berichten gekregen met de opmerking dat we FC Den Bosch moeten gaan pakken. We gaan ons uiterste best doen en natuurlijk hopen we op drie punten. Het zou mooi zijn als er voor mij een doelpuntje inzit.”
Tejan beschrijft afgelopen week als een droomweek. “Ik bewijs nu op het veld dat ik me goed ontwikkel. Maar ik kan het natuurlijk niet alleen. Mijn teamgenoten steunen me en geven me ballen zodat ik kan scoren. Ik blijf hard werken tot de laatste minuut. Als je veel blijft lopen, ben je altijd sneller dan de tegenstander. Ik ben 90 minuten lang aan het jagen op goals.” Zijn teller staat nu op tien doelpunten. Niet verkeerd voor een vleugelaanvaller die overkwam van Quick Boys. “Dit is pas het eerste seizoen dat ik spits ben. Het was heel erg wennen in het begin, maar ik leer veel van trainer Bob Peeters en zijn assistenten.”
Lees woensdag meer in Weekblad Regio Oss.

Meer berichten