<p>Deelnemers aan het OldStars tafeltennis.</p>

Deelnemers aan het OldStars tafeltennis.

OldStars tafeltennis bij TTV Return is meer dan bewegen

  •   keer gelezen   Sport

OSS | OldStars tafeltennis -een initiatief van het Nationaal Ouderfonds- is nu ook in Oss een goed ontvangen succes. Elke vrijdagmorgen komen inmiddels telkens 2 groepen ouderen naar het clubhuis van TTV Return aan de Amsteleindstraat voor 40 minuten bewegingsoefeningen, 40 minuten tafeltennis en daarna nog alle tijd voor een gezellig praatje met gratis koffie, cappuccino of thee. 

Het sociale aspect is, behalve het sportieve deel, zeker niet onbelangrijk. “Steeds meer realiseren we ons hoe groot het belang is om bezig te blijven en te bewegen. Door de pandemie is het sociale contact behoorlijk verschraald. De combinatie van beide, sportief bewegen en tijd voor elkaar, blijken de succes factoren van OldStars tafeltennis”, aldus het bestuur van de Osse tafeltennisvereniging.

Athletic Skills model
Zowel voor de bewegingsoefeningen als voor het tafeltennissen is er professionele begeleiding, waarbij ieder op zijn eigen niveau mee kan doen. Omdat spelplezier voorop staat worden de oefeningen niet als belastend ervaren, zodat ongemerkt aan conditie en weerstand wordt gewerkt. Goed om te weten is dat voor ouderen allerlei fundamentele facetten aanbod komen (ASM).

Meer informatie
Return biedt 55-plussers de mogelijkheid om kennis te maken met OldStars tafeltennis door op een vrijdagmorgen vrijblijvend mee te komen doen. De eerste groep komt van 9.00 tot 10.30 uur bewegen en tafeltennissen. De tweede groep beweegt van 10.30 tot 12.00 uur. Bel voor meer informatie of aanmelden naar (0412) 63 35 76 of mobiel (06) 10 93 24 31.

Meer berichten