<p>Spandoek voor Klaas Wels. (Foto: TOP Oss)</p>

Spandoek voor Klaas Wels. (Foto: TOP Oss)

(Foto: )

Klaas Wels vanaf 1 juni aan de slag als technisch directeur van TOP Oss

  •   keer gelezen   Sport

OSS | Na een intensieve zoektocht en vele gesprekken heeft TOP Oss haar nieuwe technisch directeur gevonden. Een ‘oude’ bekende strijkt weer neer in het Frans Heesen Stadion. Vanaf 1 juni gaat Klaas Wels voor de Osse club aan de slag.

De keuze voor Wels is gemaakt op basis van zijn arbeidsethos, jarenlange ervaring met en toewijding voor de club, zijn voetbalinzichten en grote kennis van de voetbalwereld. Wels is blij en trots dat TOP Oss hem het vertrouwen heeft gegeven om de functie van technisch directeur te gaan vervullen. “We zullen samen de club verder gaan professionaliseren en een sportklimaat creëren waarbinnen zowel de individuele spelers als het team optimaal kunnen ontwikkelen en presteren en waarmee onze supporters zich kunnen identificeren.”
Algemeen directeur Jack van Lieshout: “Voor de komende jaren is Klaas de juiste man op de juiste plaats voor TOP Oss. In de shortlist van kandidaten was Klaas onze favoriet.” Wels was elf jaar werkzaam bij TOP Oss. Hij begon in 2008 als stagiair, kwam in 2010 in vaste dienst en vertrok in 2021 als succesvol hoofdtrainer. De laatste functie vervulde hij ruim 4,5 jaar en hiermee was Klaas de langst zittende coach in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer berichten