Spelers van het eerste elftal van Margriet. (Foto: Leon Voskamp)
Spelers van het eerste elftal van Margriet. (Foto: Leon Voskamp)

RKSV Margriet staat uitgebreid stil bij 75-jarig jubileum

  •   keer gelezen   Sport

OSS | RKSV Margriet bestond op 10 mei 2021 75 jaar. Door alle coronaperikelen is deze mijlpaal in de clubgeschiedenis nog niet gevierd. Maar hier gaat verandering in komen. In de weekenden van zaterdag 4 en zondag 5 juni en vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni staat de Osse voetbalvereniging uitgebreid stil bij het jubileum.

Door middel van een sportieve strijd wordt 4 en 5 juni, op de zaterdag voor de jeugd en op zondag voor senioren, een ouderwetse zeskamp georganiseerd. In het weekend van 10, 11 en 12 juni zal er gefeest worden.

Vrijdag 10 juni
Overdag is er een Walking Football toernooi met diverse clubs uit de regio. Vanaf 19.00 uur is er een receptie/reünie waarvoor Margriet iedereen uitnodigt die een band heeft met Margriet. De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk. Dit is het moment om oude herinneringen en sportieve hoogtepunten op te halen voor iedereen met een Margriet-verleden. Tevens is dit de gelegenheid om de club te feliciteren met het jubileum.

Zaterdag 11 juni
Voor alle seniorenleden is er een feestavond.

Zondag 12 juni
Zo’n 25 tot 30 oud-spelers van Margriet trekken hun schoenen aan om het tegen elkaar op te nemen in een jubileumwedstrijd. De aanvangstijd is afhankelijk van de promotiewedstrijd van het huidige eerste elftal. Na afloop zal het jubileum op een feestelijke wijze worden afgesloten in de kantine.

Meer berichten