DOT Oss.
DOT Oss.

DOT spant ook Duko voor Zegekar

Sport 421 keer gelezen

OSS | Tijdens een lekker warm zomerzonnetje mochten de Osse korfballers aantreden tegen het Duivense Duko. In eerste wedstrijd voor de zaal werd nog verloren met 24-19. DOT was niet compleet en startte met invalster Lotte van der Sanden in de basis. Zij bekroonde haar basisplaats met vier doelpunten en liet zien dat DOT ook in de breedte en sterke selectie heeft staan.

DOT startte beter en scherper dan de tegenpartij, al kwam dat niet helemaal tot uiting in de stand met rust 9-6. Gezien het spelbeeld had de voorsprong ruimer moeten zijn, maar een aantal spelers had het vizier nog niet op scherp staan. In de tweede helft sputterde Duko nog wel even tegen, maar ze waren simpelweg niet opgewassen tegen de dames en heren van DOT. De Osse ploeg liet zien dat ze gegroeid zijn ten opzichte van het begin van het seizoen. Zelfs zonder groots te spelen werd ook zaterdag relatief makkelijk gewonnen. Man van de wedstrijd werd Stefan Klokgieters. Hij wist de scherpschutter van Duko in bedwang te houden en daarnaast ook nog viermaal te scoren. Scheidsrechter Moret floot af bij een stand van 19-12.