Er zijn veel verschillende sportaanbieders.
Er zijn veel verschillende sportaanbieders. (Foto: )

Sportaanbieders kunnen Try-out Sports cursussen aanmelden

  •   keer gelezen   Sport

Sportaanbieders in de gemeente Oss kunnen weer één of meerdere proefcursussen aanmelden. Het Sport Expertise Centrum (SEC) geeft de aanbieders hiermee de kans om zichzelf te presenteren aan een groot publiek om zo nieuwe leden te werven. 

Try-out Sports wordt al jaren georganiseerd door het SEC in samenwerking met de verenigingen en andere sportaanbieders. De aanbieders verzorgen kennismakingscursussen voor Osse basisscholieren en het SEC zorgt voor de promotie, communicatie en administratie van alle inschrijvingen. Jaarlijks doen ruim 600 basisscholieren mee aan één of meerdere kennismakingscursussen. Zo hebben leerlingen in het basisonderwijs de mogelijkheid om kennismakingscursussen te volgen bij sportaanbieders. Het doel is om zoveel mogelijk Osse basisscholieren kennis te laten maken met verschillende sporten om op deze manier te ontdekken welke sport bij ze past. De cursussen starten vanaf 1 oktober en kunnen het hele schooljaar plaatsvinden. Kinderen kunnen zich vanaf maandag 19 september inschrijven.

Aanmelden
Een sportaanbieder kan zich aanmelden via www.sport-expertisecentrum.nl. Meld het aanbod uiterlijk 30 juni aan, zodat het aanbod opgenomen wordt in het drukwerk dat het SEC ter promotie gaat verspreiden. “Door een Try-out Sports cursus aan te bieden, bereiken sportaanbieders veel potentiële nieuwe leden. Daarnaast is het een goede kans om het sport(aanbod) op de kaart te zetten”, aldus het Sport Expertise Centrum.

Meer berichten