Jeroen Ulijn van de organisatie naast Angel Nellen van Nellen Schoonmaakdiensten.
Jeroen Ulijn van de organisatie naast Angel Nellen van Nellen Schoonmaakdiensten.

‘10 van Nellen’ nieuwe naam van hardloopwedstrijd De Maasdijk

  •   keer gelezen   Sport

Nellen Schoonmaakdiensten is een nieuwe sponsor van het sportieve evenement De Maasdijk. Het schoonmaakbedrijf heeft zijn naam verbonden aan de 10 kilometer wedstrijd op zaterdag 18 juni.

“Ik wilde graag de naam van ons bedrijf verbinden aan een sportief evenement dat laagdrempelig is en voor iedereen toegankelijk. Ik kende De Maasdijk niet goed als evenement, maar ik ben erg enthousiast over de opzet. Ze richten zich op een brede doelgroep en willen mensen in beweging brengen. Ik vind vitaliteit heel belangrijk en sta achter de visie van de organisatie.”
Zelf doet hij dit jaar met een groep collega’s mee aan de 10 kilometer hardlopen. “Ik heb in 2014 tijdens een ander evenement 10 kilometer gelopen, maar daarna vond ik het tijd voor een pauze. Die heeft zo’n acht jaar geduurd”, zegt hij lachend. “Momenteel ben ik fanatiek aan het trainen. De eindtijd vind ik niet belangrijk, maar ik wil de 10 kilometer graag uitlopen met collega’s. Mijn doel voor de komende jaren is nog meer collega’s aan de start krijgen. Dat was dit jaar vanwege de tijd niet haalbaar.”

Meer informatie
De sportonderdelen vinden plaats op 18 en 19 juni. Inschrijven voor De Maasdijk kan via de website demaasdijk-events.nl/de-maasdijk/meedoen/. Wil jij op tijd in vorm zijn voor De Maasdijk? Er is een divers trainingsaanbod van verschillende Osse sportscholen en verenigingen. Ben je 15 jaar of jonger? Je krijgt dan 50 procent korting als je meedoet. Kijk op de website voor meer informatie over het evenement.

Meer berichten