<p>FC Den Bosch en Joey Konings hebben een overeenstemming bereikt over een contract voor 2 seizoenen.</p>

FC Den Bosch en Joey Konings hebben een overeenstemming bereikt over een contract voor 2 seizoenen.

(Foto: FC Den Bosch)

Joey Konings tekent voor twee jaar bij FC Den Bosch

  •   keer gelezen   Sport

DEN BOSCH | FC Den Bosch en Joey Konings hebben een overeenstemming bereikt over een contract voor twee seizoenen. De 24-jarige aanvaller komt transfervrij over van De Graafschap.

Konings begon met voetballen bij DAW in Schaijk en daarna voor HVCH, voordat hij na een jaar in de jeugdopleiding bij RKC Waalwijk overstapte naar PSV. In Eindhoven speelde Konings één seizoen voor het beloftenelftal in de Keuken Kampioen Divisie, waar hij de interesse van Heracles Almelo wist te wekken. In 2018 stapte Konings over naar Heracles, waar hij 33 keer in actie kwam voor de hoofdmacht. Na twee seizoenen in Almelo vertrok Konings naar De Graafschap, waar hij sinds 2020 onder contract stond.

Snelle speler

Technisch Manager Jan Gösgens: “Joey is een snelle speler die veel energie in de wedstrijd legt en nooit verzaakt. Dat is iets wat past bij FC Den Bosch en wat het publiek in De Vliert wil zien. Dat maakt het een perfecte match tussen speler en club. Wij willen Joey naar een hoger niveau brengen en Joey wil ons graag naar een hoger niveau helpen. Ik ben blij dat we Joey vast hebben kunnen leggen voor de komende twee seizoenen.”

Meer berichten