Team Kraus pakt drie gouden medailles op NK boksen

Sport 7.316 keer gelezen

ROTTERDAM | Team Kraus was afgelopen weekend succesvol tijdens het NK boksen in Rotterdam.

Romano Schel stond in de halve finale tegen Ferdaus Faqiri uit Nijmegen. Hij won de partij unaniem met 3-0 en in de finale versloeg hij Mohammed Amin Bettah uit Den Haag. Romano werd Nederlands kampioen in de jeugdklasse -70kg.
Marciano Schel werd in de eerste ronde vrijgeloot en plaatste zich hierdoor rechtstreeks voor de finale waarin hij het opnam tegen Nadhir Haseth uit Curacao. Marciano begon heel sterk en wist zijn tegenstander al 8 tellen rust te geven in de 1e ronde. In de 2e stopte de scheidsrechter de wedstrijd omdat Nadhir teveel moest incasseren. Hierdoor was Marciano Nederlands kampioen in de jeugdklasse -48kg.
Heini Reuvers bokste in de halve finale tegen Ronnie Craggs uit Twente. Heini overklaste zijn tegenstander. In de finale was hij ook te sterk voor David Bodarenko. Het leverde goud op bij de jeugd -57 kilo.