Hazenakkerloop
Hazenakkerloop (Foto: Picasa)

Hazenakkerloop met gratis jeugdloop over diverse afstanden

  •   keer gelezen   Sport

OSS | De Hazenakkerloop vindt plaats op woensdag 13 juli. Het is de vijfde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2022. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer. Speciaal voor jonge hardloopfans is er een gratis jeugdloop over diverse afstanden. 

Start en finish zijn op de Bremlaan bij de vijver van de Hazenakker in Oss. De jeugdloop, in de leeftijdscategorieën 5 tot en met 8 jaar en 9 tot en met 16 jaar, start om 19.00 uur. De start van de 5 en 10 kilometer is om 19.30 uur.

Deelname
Inschrijven voor de Hazenakkerloop kan ter plaatse tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. Kosten voor deelname bedragen 5 euro. De jeugdloop is gratis.

Circuit
Meer informatie over de Hazenakkerloop en het Maasland Run Classic circuit 2022 is te vinden op de website www.maaslandrunclassics.nl. Daar zijn ook alle uitslagen en het tussenklassement te vinden. De volgende wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2022 is de 10 van Berghem op vrijdag 9 september. Tijdens de 10 van Berghem vindt ook het Brabants Kampioenschap 10 kilometer plaats.

Meer berichten