Youri Mulder.
Youri Mulder.

Youri Mulder in voetbaltalkshow 'Over de Vleugels' in Oss

Sport 349 keer gelezen

OSS | Voetballiefhebbers opgelet. Bibliotheek Oss houdt op maandag 21 maart in het theatercafé van De Lievekamp voor de eerste keer de talkshow Over de Vleugels. Een avond die in het teken staat van voetbalromantiek, fancultuur en stadionbeleving met interviews, beeld en muziek. De presentatie is in handen van Stijn Kling, Roel Kuilder en Leon Voskamp verzorgen de interviews.

Hoofdgast is oud-voetballer en analist Youri Mulder die onder meer vertelt over zijn Duitse jaren bij FC Schalke 04. Aanwezig is ook Jerry Taihuttu. De oud-spits van onder meer TOP Oss komt niet alleen praten over zijn voetbalcarrière, maar ook muziek maken. Sinds kort is hij zanger-gitarist van Elephant Skin waarmee hij flink aan de weg timmert.

Columnist
Andere gasten zijn journalist en columnist Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad, groundhopper en hoofdredacteur Tom Bodde van Panenka Magazine.

Winnaars quiz
Ook Camiel Boor en Tom Roijers zijn van de partij in het Osse theater. De twee Tilburgers wonnen eind vorig jaar de nationale voetbalquiz in Maassluis en stellen het publiek met hun kennis op de proef.

Meer informatie
De voetbaltalkshow begint om 20.00 uur. Het theatercafé gaat om 19.30 uur open. Toegangskaarten zijn te koop via de website www.bibliotheekoss.nl en in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. De entree voor bezoekers is 10 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant