CDA-lijsttrekker Mari van Kilsdonk overhandigt het verkiezingsprogramma aan de 91-jarige Truus Pelzer - Van der Doelen.
CDA-lijsttrekker Mari van Kilsdonk overhandigt het verkiezingsprogramma aan de 91-jarige Truus Pelzer - Van der Doelen.

'CDA Oss wil graag nog vier jaar doorgaan als coalitiepartij'

Verkiezingen 956 keer gelezen

OSS | CDA Oss gaat de komende gemeenteraadsverkiezingen uit van zeven of meer zetels. Dat liet lijsttrekker Mari van Kilsdonk vrijdagmiddag weten tijdens de presentatie van het verkiezingsprogramma 'Samen voor nu en later'. "We zijn nooit weggelopen voor moeilijke beslissingen en tonen durf. In goede en in slechte tijden."

Volgens Van Kilsdonk heeft het CDA als coalitiepartij laten zien dat het niet bang is om grote stappen te zetten. "Het was een constructieve coalitieperiode, met tal van grote onderwerpen. Er liggen echter nog de nodige uitdagingen. Op het gebied van bijvoorbeeld woningbouw, duurzaamheid, leefbaarheid in wijken en kernen, de landbouw en de aanpak van armoede en eenzaamheid. We willen graag nog minimaal vier jaar doorgaan."
De Lithoijenaar spreekt met trots over de lijst met veel nieuwe kandidaat raadsleden. "We durven te vernieuwen en hebben een lijst met goede en gemotiveerde mensen." Het verkiezingsprogramma overhandigde hij aan de 91-jarige Truus Pelzer - Van der Doelen, de oudste van vijf generaties. Die waren allemaal naar de werkplaats Stadshart Oss aan de Peperstraat gekomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant