(Foto: www.oss20.nl)
(Foto: www.oss20.nl)

O.S.S.'20 speelt voor de derde keer gelijk (met video's)

Voetbal 1.376 keer gelezen

'S-HERTOGENBOSCH | O.S.S.'20 is de competitie begonnen met het derde gelijkspel op een rij. Tegen Jong FC Den Bosch werd het 2-2. Voor de derde keer op rij lieten de Ossenaren veel kansen liggen, maar daartegenover was vandaag de thuisploeg dichtbij een overwinning.

Het eerste kwartier van O.S.S.'20 was goed. "We hadden met 0-2 of 0-3 voor moeten staan als we de kansen hadden benut", aldus trainer Bertran Kreekels. De eerste kans van de Bosschenaren was direct raak. "We zagen de wedstrijd uit onze handen glippen. Maar we herstelden ons en tot aan de rust golfde het spel op en neer."

Kansen
In de tweede helft startte O.S.S.'20 opnieuw sterk. Via twee goals van Rob van Sonsbeek werd de 1-0 achterstand omgebogen in een 1-2 voorsprong. Maar een nieuwe uitval van de thuisploeg leverde opnieuw een tegendoelpunt op. "We waren toen even van het padje af en hadden geen controle meer."

Video's met dank aan Kaan Cevik

Tot overmaat van ramp kreeg zo'n tien minuten voor tijd Tom Pijnenburg zijn tweede gele kaart van de avond. Jong FC Den Bosch kreeg vlak voor tijd ook een penalty, maar die werd gekeerd door doelman Rick van der Leest. "Van moeten winnen in het begin van de wedstrijd naar gelukkig zijn met een puntje aan het einde. Het is jammer dat we weer goede kansen misten, het is een beetje verhaal van de eerste drie wedstrijden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant