De teamfoto van Ravenstein.
De teamfoto van Ravenstein.

Van Kan (VV Ravenstein): 'We zijn klaar voor het nieuwe seizoen'

Voetbal 1.157 keer gelezen

RAVENSTEIN | VV Ravenstein start komende zondag het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen RKVSC uit Velddriel. De 5e klasse D is er één met veel nieuwe tegenstanders. "We spelen in een heel andere regio, dus ik vind het lastig onze kansen in te schatten", aldus Ravenstein-trainer Lars van Kan.

Na een lange voorbereiding is er zondag eindelijk weer competitievoetbal. "Ik ben benieuwd hoe we ervoor staan. Ik durf te stellen dat we ten opzichte van vorig seizoen er goed opstaan. Met name de jonge jongens ontwikkelen zich goed door. De sfeer in de groep is uitstekend en dit zien we ook terug in de trainingsopkomst. Vorig seizoen eindigden we op 49 punten. De doelstelling die we samen hebben uitgesproken is dat te overtreffen. Aan het eind van de rit zien we dan wel wat dat uiteindelijk oplevert."

Graadmeter
Van Kan hoort van collega-trainers dat OSC'45 en SCZ belangrijke titelkandidaten zijn. "Onze tegenstander zondag, RKVSC, schijnt ook sterk te zijn. Wat dat betreft is zondag dus een mooie graadmeter. Wij zijn er in ieder geval klaar voor."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant