SIOL won ruim van Achates. (Foto: Twitter SIOL)
SIOL won ruim van Achates. (Foto: Twitter SIOL)

4G: SDDL blijft bovenin meedoen, SIOL wint ruim, DSV klopt OKSV

Voetbal 2.088 keer gelezen

Constantia en Herpinia kwamen vanwege het slechte veld in Wanroij niet in actie vandaag. SDDL klom door de 0-2 overwinning op HBV naar de tweede plek, maar is volgens trainer Antwan van Rijn geen titelkandidaat. "Nee, we richten ons op een plek bij de eerste vijf."

Van Rijn zag zijn ploeg vandaag slecht spelen, maar wel winnen. Jeroen Zegers kroonde zich tot matchwinner. "Na de voorsprong hebben we niet goed gespeeld, maar we gaan ook weinig weg. We scoorden nog wel, maar de goal van Daan Klievink (woonachtig in Beers) werd geannuleerd omdat we te snel een vrije trap namen."

Juliana Mill - Ulysses 2-0
Jelle Staal en Ruud Relou zorgden met hun doelpunten voor de 2-0 overwinning van Juliana Mill op Ulysses. Sander Janssen, trainer van de Megenaren, vond dat zijn ploeg de eerste helft zwaar onder de maat speelde. "We misten ook een honderd procent kans op de 1-1. In de tweede helft waren we de eerste twintig minuten de bovenliggende partij, maar scoorden we niet. We kregen een groot aantal kansen. Soms ontbrak het aan de eindpass. In de laatste twintig minuten gooiden we alles op alles voor de 1-1 en toen viel de 2-0. Ten opzichte van de tweede helft heb ik voldoende aanknopingspunten gezien."

OKSV - DSV 0-1
DSV heeft wat afstand genomen van de onderste plaatsen door met 0-1 te winnen van OKSV. De ploeg uit Overlangel verloor voor de achtste keer op rij en is nu al degradatiekandidaat nummer 1. "Deze nederlaag was niet nodig", concludeerde OKSV-trainer Peter van Orsouw na afloop. "In de eerste helft waren we gretiger en feller en kregen we een aantal kansen. Aan de andere kant redde onze keeper goed." In de tweede helft zag Van Orsouw zeven minuten voor tijd dat de gasten tot scoren kwamen. "Een vrije trap werd door iedereen gemist en ging er lullig in. Weer liepen we achter de feiten aan. Heel jammer, want we hadden op basis van de eerste helft zeker een punt verdiend."

Achilles Reek - SV Milsbeek 3-2
Het seizoen is nog jong, maar Achilles Reek lijkt nu al verzekerd van handhaving. De mannen van trainer Marco Benneheij doen het goed dit seizoen en staan na de 3-2 overwinning op SV Milsbeek op de zevende plaats. Het duel tegen Milsbeek was spannend voor het publiek. De gasten kwamen in de eerste minuut al op voorsprong, maar door de goal van Rob van der Wijst stond het met rust gelijk. Bas Linders zette de thuisploeg op voorsprong, maar het werd na ruim een uur weer gelijk. Een kwartier voor tijd besliste Noah van Deijne het duel in Reeks voordeel: 3-2.

SIOL - Achates 5-1
SIOL haalde vandaag uit tegen Achates. Met rust stond het nog 1-1. Senol Caluk tekende voor de 1-0 en na een half uur maakte Achates de gelijkmaker. In de tweede helft nam SIOL het initiatief en werd het via Daniel Illic, Djavano Amanupunnjo, Raffie Letemahulu en Ilic 5-1.

Vierde klasse G:
HBV - SDDL 0-1
Juliana Mill - Ulysses 2-0
OKSV - DSV 0-1
Achilles Reek - SV Milsbeek 3-2
Heijen - SES 0-4
SIOL - Achates 5-1
Constantia - Herpinia afgelast

1. Constantia 7-19
2. SDDL 8-18
3. Herpinia 7-17
4. SES 8-16
5. Juliana Mill 8-15
6. Ulysses 8-15
7. Achilles Reek 8-13
8. Achates 8-13
9. SV Milsbeek 8-10
10. SIOL 8-8
11. DSV 8-7
12. HBV 8-5
13. Heijen 8-2
14. OKSV 8-0

Ulysses - SDDL
Achates - Juliana Mill
Achilles Reek - OKSV
DSV - Heijen
SES - HBV
SV Milsbeek - Constantia
Herpinia - SIOL
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant