TOP - Oirschot Vooruit.
TOP - Oirschot Vooruit.
video

1C: TOP verrassend onderuit tegen Oirschot Vooruit

Voetbal 2.071 keer gelezen

OSS | Sv TOP had bij winst op Oirschot Vooruit goede zaken gedaan in de eerste klasse C. 'Had' inderdaad, want de Ossenaren verloren toch wel verrassend op eigen veld met 0-1. "Hij wilde er vandaag niet in", aldus TOP-trainer Chris van den Dungen.

De enige goal van de wedstrijd vond in de slotfase van de eerste helft plaats. Van den Dungen: "Oirschot Vooruit was echt de hele wedstrijd met elf man aan het verdedigen. Ze kwamen er één keer uit en direct was het raak." Van den Dungen zag zijn spelers hard werken, maar in de 0-1 stand kwam geen verandering meer. "De jongens hebben keihard gewerkt en er alles aangedaan om de gelijkmaker te scoren. Op een gegeven moment gingen we zelfs met vier aanvallers spelen, maar helaas zonder resultaat. Ook hadden we soms wat pech met de scheidsrechter, maar daar wil ik het eigenlijk niet over hebben. Ik voelde het al tijdens de wedstrijd: een goed resultaat gaat er vandaag niet komen." In de slotfase was TOP dichtbij de 1-1, maar de keeper van de gasten voorkwam die goal met een handsbal buiten de zestien. Het leverde hem een rode kaart op. Kort na deze actie kreeg ook TOP-speler Yassine Boulghalgh rood toen hij tegen de scheidsrechter aanliep.

SC 't Zand
Volgende week kan TOP sportieve revanche nemen als SC 't Zand naar Oss komt. "We gaan volle bak, want we kunnen geen enkele ploeg onderschatten."

Opstelling TOP: Jeffrey Vendrig, Gijs Roosendaal, Jesper Brocks, Gijs Appeldoorn, Franck Nzogning, Mitch Pennings, Mees Linders (Tom Berendsen), Yassine Boulghalgh, Karim Kabaseke, Stijn van den Broek en Aram Pusters.

Eerste klasse C:
DOSKO - HVCH 3-0
TOP - Oirschot Vooruit 0-1
Gestel - AWC 0-3
Alverna - Best Vooruit 1-1
SC 't Zand - Nemelaer 1-0
Rood-Wit W - FC Tilburg afgelast

1. AWC 13-25
2. HVCH 13-23
3. Best Vooruit 13-21
4. Brabantia 13-20
5. TOP 12-18
6. DOSKO 13-18
7. FC Tilburg 12-17
8. Oirschot Vooruit 13-16
9. SC 't Zand 13-16
10. Rood-Wit W 11-15
11. Nemelaer 12-14
12. Alverna 11-12
13. Gestel 13-9

TOP - SC 't Zand
AWC - Nemelaer
Gestel - Alverna
Oirschot Vooruit - Brabantia
FC Tilburg - HVCH
Rood-Wit W - Best Voouit

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant