Heijen won van Constantia. (Foto Jeff Meijs)

4G: Heijen stunt tegen Constantia, Ulysses nieuwe koploper

Voetbal 1.818 keer gelezen

Titelkandidaat Constantia is donderdagavond op bezoek bij Heijen tegen een verrassende nederlaag aangelopen. Rene Reijnen zorgde met de enige goal van de avond voor de verrassende 1-0 overwinning van de laagvlieger.

Ulysses is de nieuwe koploper na een 0-3 overwinning op OKSV. Een historische prestatie van de Megenaren. Paul van Lith maakte voor rust de 0-1 en in de tweede helft bepaalden Van Lith en Willem Brouwer de stand op 0-3. Trainer Sander Janssen: "Na de wedstrijd zagen wij de verrassende andere uitslagen. Dat betekent dat we in ieder geval drie dagen koploper zijn. Daar hebben we een biertje op gepakt."

DSV - Herpinia 3-2
DSV won toch wel verrassend met 3-2 van Herpinia. De thuisploeg nam een 2-0 voorsprong maar de Herpenaren kwamen terug tot 2-2. Tien minuten voor tijd maakte de thuisploeg de winnende goal. Herpinia-trainer Frank Kusters: "We misten zes spelers en dat viel niet mee. Op basis van de tweede helft hebben we verdiend verloren."

Achates - SDDL 3-2
Achates is op de ranglijst naar SDDL gekropen. De mannen uit Ottersum wonnen met 3-2. Achates kwam twee keer op voorsprong door JP ten Haaf en Paul Toonen, maar Jeroen Zegers tekende twee keer voor de gelijkmaker. Tegen de 3-2 van Taleb Sarkouk hadden de bezoekers geen antwoord.

SV Milsbeek - SIOL 0-0