Randy Hofmeijer voor het laatst in het shirt van UDI'19 (Foto: Ronny Raymakers)
Randy Hofmeijer voor het laatst in het shirt van UDI'19 (Foto: Ronny Raymakers)

Laatste duel UDI'19 eindigt in 3-3 gelijkspel; afscheid Randy Hofmeijer en Joep van Geelkerken

Voetbal 582 keer gelezen

UDEN| Op papier had UDI'19 nog een kleine kans om de nacompetitie te bereiken maar er was eigenlijk niemand die daar echt nog in geloofde. De laatste competitiewedstrijd eindigde zondagmiddag op eigen veld in 3-3 tegen Jong FC Den Bosch waardoor de Udenaren het seizoen besluiten als vijfde in de eindrangschikking.

Teleurstellend? Ja. Verwacht? Ja. Waarom? Niet op orde zijn van alle voorwaarden om succesvol te zijn. Het betekende meteen de laatste wedstrijd voor Randy Hofmeijer en Joep van Geelkerken. Beide spelers behoren tot de betere spelers die de club de laatste decennia heeft voortgebracht. Met daarbij Hofmeijer toch als nummer één van de twee gezien ook zijn glorieuze seizoenen bij JVC Cuijk waarin hij zich ontpopte tot de top van het nationale amateurvoetbal. Dat niveau haalde hij terug bij zijn UDI'19 niet meer maar we mogen niet onderschatten wat voor een goede speler hij is geweest. Ook Joep van Geelkerken had veel in zijn mars maar hij stopt er nu erg vroeg mee. Op 27-jarige leeftijd wel te verstaan. 

Jong Den Bosch
Het laatste duel had weinig om het lijf. De gasten namen na de pauze een 0-3 voorsprong maar de thuisploeg sloeg alsnog terug. Sam Wassenberg maakte op aangeven van Lars van Geelkerken achter zijn standbeen de 1-3 waarna een afgeweken schot van notabene Joep van Geelkerken de 2-3 betekende. Het was jammer dat het schot van invaller Hofmeijer tegen de paal belandde want dat zou extra mooi zijn geweest maar Jordy van Horrik zorgde alsnog voor 3-3 op aangeven van Roald van Hout die daarna ook nog de paal raakte. 

UDI'19: van Boxtel, Wijdeven, van Dijk, Pennings, v.d. Kerkhof, Lars van Geelkerken, Joep van Geelkerken (83. v.d. Heuvel), Gakpo (46. van Horrik), van Hout, Wassenberg en Oomen (66. Hofmeijer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant