Sportpark de Biescamp in Geffen.
Sportpark de Biescamp in Geffen.

Eerste oefenduel FC Den Bosch bij Nooit Gedacht

Voetbal 654 keer gelezen

GEFFEN | Net als voorgaande voetbalseizoenen speelt FC Den Bosch ook dit jaar in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen een oefenwedstrijd tegen Nooit Gedacht. Dit duel wordt gespeeld op zaterdag 14 juli en begint om 15.00 uur op Sportpark de Biescamp in Geffen. Voor FC Den Bosch is dit duel de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen.

Onder leiding van hoofdtrainer Wil Boessen kende de Bosschenaren vorig seizoen een goede eerste seizoenshelft. Met goed en verzorgd voetbal werd niet alleen het publiek vermaakt, het leverde bovendien de nodige punten op. Mede door verschillende blessures viel de tweede seizoenshelft helaas wat tegen, waardoor de Bosschenaren de play-offs voor promotie naar de Eredivisie nét niet wisten te bereiken. Dit seizoen zal FC Den Bosch er ongetwijfeld weer alles aan doen om zich te plaatsen voor de play-offs. Een groot deel van de selectie is intact gebleven en misschien worden er de komende weken nog wel enkele aanwinsten gepresenteerd..

Jaarlijkse traditie
Op zaterdag 14 juli speelt FC Den Bosch dus in Geffen tegen Nooit Gedacht. Het oefenduel tussen beide teams is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Na het overlijden van de toen 28-jarige Judith Strik uit Geffen in 2008 (oud-werkneemster van FC Den Bosch en actief lid van Nooit Gedacht) spraken beide teams af jaarlijks het voetbalseizoen tegen elkaar te openen.

Entree
Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 14 juli aanstaande naar deze wedstrijd te komen kijken. De entree bedraagt 5 euro en kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant