SBV - Maaskantse Boys.
video

5D: SBV verslaat Maaskantse Boys en ruikt eerste periodetitel

Voetbal 1.132 keer gelezen

HAREN | SBV heeft volgende week in de derby tegen MOSA'14 aan een punt voldoende om de eerste periodetitel te pakken. De Harenaren versloegen vandaag Maaskantse Boys met 3-2 en staan daardoor drie punten los van runner-up MEC'07.

Voor rust was alles beter dan na rust. Zoals het weer, want in de tweede helft viel er de nodige regen naar beneden. Voor rust in een droog Haren zagen de toeschouwers vier doelpunten. Jaimy Knipping -spelend in de spits- opende de score namens SBV, maar Maaskantse Boys kwam via Marcel van Gaal met een passend antwoord: 1-1. Het was Knipping die nog twee keer scoorde en daarmee zijn ploeg aan een comfortabele 3-1 ruststand hielp. MKB-trainer Maurizio Atzeni: "De spits van SBV pakte onze cadeaus geweldig goed uit."

Matige tweede helft
In de tweede helft was het matig wat SBV liet zien. In een fysieke wedstrijd kreeg de ploeg van trainer John Putters wel 1 reuzenkans om de wedstrijd te beslissen. Aron Hoefnagels zag dat doelman Tom Wertenbroek in de fout ging, maar vrij voor het doel schoof de invaller naast. Aan de andere kant viel de 3-2 (kopbal Rick van Schijndel) en werd het nog een spannende slotfase. Gescoord werd er echter niet meer. SBV blijft daardoor de trotse koploper en ruikt de eerste periode al.